CapNordic

Workflow 5.5
Nu er det slut med at bilagene mistes eller at de får lov til at ligge rundt om i virksomheden

Med CapNordic Workflow 5.5 scannes papirfakturaerne ind på computeren og væsentlige data aflæses. Herefter sendes fakturaen digitalt til godkendelse hos den ansvarlige, hvor selve godkendelsen sker via Workflow eller webbrowser og mailsystem. Det vil sige at brugerne får direkte besked, når der er bilag de skal godkende.

CapNordic Workflow er naturligvis integreret med virksomhedens økonomisystem, så dobbeltindtastninger undgås og unødvendigt arbejde minimeres. Det eneste krav til ERP-systemet er at det er i stand til at importere og eksportere data. Endvidere kan Workflow skræddersys til den enkelte virksomheds behov, både via færdige moduler eller custom-byggede specialløsninger.

I praksis på kontoret, betyder det at den ansvarlige, lægger stakken med fakturaer på scannerens føde-bakke. Herefter trykkes der på Scan > Start, og det hele kører automatisk med op til 120 indscannede fakturaer i minuttet.


Den digitale fordel

Dermed er det unødvendigt at opbevare støvede papirfakturaer, der alligevel blot optager plads. Med CapNordic Workflow 5.5 gemmes alle indscannede fakturaer, indtil at de bliver slettet manuelt.
Skulle det være nødvendigt at finde et gammelt bilag frem igen, anvendes Workflows søgefunktion, og du har den faktura du leder efter i løbet af sekunder. Endvidere understøtter CapNordic Workflow fritekstsøgning, så det er muligt at søge efter et hvilket som helst navn tal eller ord.

Hos CapNordic har vi over 10 års erfaring med elektronisk dokumentbehandling, og vi ved at software der er intuitivt at bruge, er det bedste. Derfor er Workflow 5.5 designet med vægt på overskuelige skærmbilleder, intuitiv anvendelse og et minimum af vedligeholdelse.

Denne kombination har gjort at en lang række markante virksomheder i Danmark og Skandinavien har valgt at anvende CapNordic Workflow, se hvem på vores reference side.CapNordic Workflow 5.5 Produktblad
Relaterede produkter:
CapNordic Workflow 8.0

CapNordic Workflow Moduler

CapNordic Exchange Gateway

CapNordic Travel

CapNordic Documents