XL-BYG får XL overblik med

CapNordic Workflow
XL-BYG er i dag Skandinaviens største byggerådgivere med flere end 250 XL-BYG forretninger i tre lande, og for at spare tid og forøge effektiviteten har de kontaktet CapNordic for at få det effektive og overskuelige fakturagodkendelsesprogam Workflow.

Med flere end 250 XL-BYG forretninger i tre lande, er det ingen overraskelse at der følger et virvar af fakturaer. Det betyder et utroligt brug af plads, overskud og overblik for at kunne holde styr på det, og naturligvis postforsendelser de tre lande imellem. Alt dette er et yderst besværligt og tidskrævende job i sig selv.

Derfor glæder det os hos CapNordic, at XL-BYG har besluttet sig for at tilføje CapNordic Workflow til virksomheden. Med Workflow vil alle 250 XL-BYG butikker opleve, hvor let alle fakturaerne bliver sendt til de rigtige mennesker i de rigtige forretninger alle landene imellem. Og derudover kan XL-BYG vinke farvel til den plads fakturaerne optager. De vil let kunne se og forstå processen, og vil hele tiden kunne følge med i betalingsflowet. XL-BYG vil opleve at de med implementering af CapNordics Workflow vil opnå store tidsbesparelser, så de kan få tid til de vigtigste ting i virksomheden.

XL-BYG sætter kundens behov først og vil gerne forsætte med at prioritere således. Dette vil de gøre med CapNordic’s elektroniske fakturagodkendelsesprogram Workflow – og de mange fordele programmet tilbyder.

CapNordic er glade for at kunne byde XL-BYG velkommen, og ser frem til et fremtidigt godt samarbejde.

Læs mere >
Relateret:
CapNordic Workflow

CapNordic Workflow Moduler

CapNordic Travel