CapNordic Workflow 8.0 - Nyheden der spreder sig selv
CapNordic A/S har så sandelig gjort fået fat i den lange ende af tråden da de videreudviklede deres ellers svært populære løsning CapNordic Workflow 5.5 til Workflow 8.0.

Et utal af virksomheder har i flere år nydt fordelene af CapNordic Workflow 5.5, og da den udviklede version 8.0 kom på markedet, så mange straks fordelene ved opgraderingen. Selv virksomheder udefra der før ikke havde kendskab til den tidligere version, har måtte erkende deres behov og har sat deres lid til CapNordic. Og de har ikke fortrudt.

Hos CapNordic A/S har er vi i samarbejde med virksomheder over hele verden, og forstår os derfor på virksomheders individuelle behov. Vi ved, hvor vigtigt det er at forstå at virksomheder ikke er ens, og derfor ikke skal have den helt samme løsning. Derfor kommer vi ud til vores klienter for at se hvem de er og hvad de har brug for, så vi bedst muligt kan sætte løsningen op gennem Workflow, og de tilhørende moduler vi tilbyder.

Workflow er til virksomheder, der vil bruge tiden på andre ting end håndtering af fakturaer, og tilbyder en gennemarbejdet løsning, der tager højde for den enkelte virksomhed og dennes behov.

Fakturaerne overdrages ikke til CapNordic, men bliver hos virksomheden. Løsningen skaber ganske enkelt rammerne, der gør det muligt for virksomheden nemt at forstå og følge med i fakturaflowet, og reducerer tiden det kræver for at holde bogholderiet opdateret gennem scanning og digitalisering af alle fakturaer.

CapNordic har fingeren på pulsen og skaber hele tiden nye løsninger samt forbedrer de eksisterende. En virksomhed der opgraderer eller begynder med Workflow 8.0, vil opleve en opmærksomhed og dedikation som aldrig før.
Mange virksomheder ser allerede fordelen ved et samarbejde med CapNordic, og de bliver kun flere.


Læs om CapNordic Workflow 8.0


Relaterede produkter:
CapNordic Workflow 8.0

CapNordic Workflow Moduler

CapNordic Workflow App

CapNordic Travel

CapNordic Documents