Venture Cup - Ideer der får livVenture Cup er en selvejet organisation, der gennem de sidste 10 år har arbejdet på at hjælpe, inspirere og motivere unge entreprenører der går rundt med en fantastisk ide, hvilket kunne være alt fra en simpel service, til en revolutionerende ide der kan ændre verden, som vi kender den.

Venture Cup består af danske universiteter og nogle af Danmarks mest innovative virksomheder, inklusive et tæt samarbejde med organisationer som Connect Denmark, CSE, Startup Bootcamp og Stardust.

Venture Cup tilbyder gennem konkurrencen mulighed for networking, møder med investorer, konstruktiv feedback på ideen og træning i pitching af ideen gennem flere stager. Mange deltagere har forsøgt sig i konkurrencen, men kun 15 deltagere er tilbage fordelt i følgende fem kategorier:

Cleantech & Miljø: energi forbedring, skraldehåndtering, formindske forurening etc.

Life Science & Medtech: biotech, farma, medicinske apparater, sundhed, biomaterialer etc.

Mobilt & Web: applikationer, webservices, søge maskiner, NFC etc.

Mennesker & Samfund: uddannelse, marketing, services, turisme etc.

Produkt & Teknologi: industriel design, apparater, robotter, hardware, nanotech etc.

Finalisterne konkurrerer om 50.000 DKK i deres respektive kategorier, og vil ydermere konkurrere om 200.000 DKK som den overordnede vinder af konkurrencen, hvilken vil blive valgt på Københavns Rådhus d. 14. juni 2012.Kilde: Venture CupRelaterede emner:
Regeringens nye innovationsstrategi

CapNordic Workflow 8.0

Applikationer i fuld fart - og CapNordic med på bølgen

CapNordic Workflow App til iPhone