CapNordic og TDC

i digital føretrøje

Telekommunikationsselskabet TDC, der er Danmarks største leverandør af telefoni- og internetløsninger, har netop fremvist et lukrativt regnskab. Regnskabet viser at TDC har erobret markedsandele inden for mobilt bredbånd og ip-telefoni. Det betyder at der er mange kunder som modtager faktura fra TDC.


Med CapNordic Workflow kan fakturaer modtaget på analogt papir indscannes digitalt på computeren og behandles der. Yderligere kan man med et TDC faktura-modul til CapNordic Workflow få muligheden for at modtage og aflæse fakturaer fra TDC 100 % digitalt. På den måde spares der både tid, plads og penge, da udspecificerede fakturaer kan være flere hundrede sider lange!


En klar fordel er at miljøet skånes, da fakturaer slet ikke er nødvendige i papirudgaven. Dette bekræftes endvidere af at TDC sidder på 35 procent af markedet for mobilt bredbånd og 52 procent af IP-telefoni.


Med et OIOXML-modul, er CapNordic Workflow klar til den nye digitale faktura-standard, sådan at elektroniske fakturaer kan modtages og læses af CapNordic Workflow 100 % digitalt. Således vil det i fremtiden være muligt at modtage digitale fakturaer fra alle teleselskaber og virksomheder der anvender OIOXML-standarden og den nye OIOUBL-standard.


Relaterede produkter:
CapNordic Workflow

CapNordic Workflow TDC-modul

CapNordic Workflow OIOXML-modul

CapNordic Documents