Spar penge med

digital

fakturering
En ny international undersøgelse, foretaget blandt 931 skandinaviske virksomheder, der viser hvad virksomhederne kan spare på at skifte fra den manuelle papirfaktura til elektronisk fakturahåndtering.
Blandt de 931 virksomheder, alle med mere end 100 ansatte, var de 451 danske.

Undersøgelsen viste, at det koster mellem 200 og 400 kr. pr. manuel genereret faktura, hvorimod en elektronisk genereret faktura kun koster mellem 35 og 50 kr. Således løber omkostningerne op i mellem 7 og 14 mio. kr. årligt, for manuelt genererede fakturaer. Og problemet er tosidigt. For udover at det koster mange penge at lave en manuel papirfaktura, så koster det også mange penge at modtage og håndtere papirfaktura manuelt.

Men med en elektronisk fakturahåndterings løsning fra CapNordic, kan virksomheden spare tusindvis af kroner årligt. Med CapNordic Workflow skal en faktura ikke længere slæbes rundt til den rette godkender. Den skal heller ikke ligge og fylde på et skrivebord, aflæses manuelt af mennesker og den kan ikke blive væk.
CapNordic Workflow understøtter både modtagelse af digitale fakturaer i OIOUBL (før OIOXML) eller PDF format samt gammeldags papirfakturaer. Papirfakturaerne scannes ind i systemet hvor alle data aflæses digitalt og gemmes sammen med et billede af fakturaen.

De evige portostigninger gør ikke regnestykket bedre, idet portostigningen alene giver en ekstraregning på 466 mio. kr. for de 42 % af virksomhederne der stadig sender fakturaer med posten.
Genererer virksomheden derimod elektroniske faktura, kan omkostningerne reduceres med op til 85 %, og dermed falder omkostningerne til mellem 1,2 og 1,7 mio. kr., for slet ikke at snakke om at det er gratis at sende email.

Samme mønster kan ses på modtagersiden, hvor en hurtig og effektiv medarbejder måske kan behandle en faktura på et par minutter. Med CapNordic Workflow kan der indscannes og behandles tusindvis af fakturaer, som Workflow selv aflæser data fra, og sender rundt til godkendelse hos de rigtige personer, på de rigtige kontorer. Og det er vel at mærke uanset hvor i verden kontoret er lokaliseret.

Endvidere slippes der også for manuel indtastning i virksomhedens økonomisystem, da CapNordic Workflow er kompatibelt med alle de store økonomisystemer såsom SAP, Navision, Scala, Baan m.fl..


Kilde:Relateret:
CapNordic Workflow

Workflow Moduler

PDF Modul

OIOUBL Modul