Posten er blevet elektronisk
Verden bliver mere elektronisk for hver dag der går. I månederne op til d. 1 november modtog Danmarks 650.000 virksomheder, et brev fra Erhvervsstyrelsen. Heri blev det oplyst at alle breve fra det offentlige fra d. 1 november og fremover ville blive sendt til en elektronisk postkasse. Den 12-8-2013 var kun 15.000 virksomheder ud af de 650.000 tilmeldt en e-boks, hvilket har gjort oktober til en måned i elektronikkens tegn, med de mange virksomheder som har skulle tilmelde sig.

Det kommer med posten:
Der bliver i dag sendt f.eks. synsindkaldelser, ejendomsskattebillet og meddelelser om arbejdsgiverrefusion med Digital Post. I fremtiden sendes også sygedagpenge, straffeattester, bilsyn og årsregnskab.

Hos CapNordic A/S har vi været klar til den elektroniske hverdag i næsten 14 år. CapNordic leverer totale softwareløsninger indenfor det papirløse kontor. Vi tilbyder elektronisk dokument- og fakturabehandling til danske som internationale virksomheder, hvor over 100.000 brugere allerede benytter vores systememer.


Kilde: Dansk Industri


Læs om CapNordic Workflow 8.0


Relaterede produkter:
CapNordic Workflow 8.0

CapNordic Workflow Moduler

CapNordic Workflow App

CapNordic Travel

CapNordic Documents