Pisiffik vælger

CapNordic Workflow
Den grønlandske detailvirksomhed Pisiffik har indgået samarbejde med CapNordic A/S om levering af faktura-softwareløsningen CapNordic Workflow.

Fordi Pisiffik tror på sig selv, Grønland og fremtiden, har de iværksat en renoveringsplan på 300 mio. kr. over de næste to år. Det er i denne ombæring at man har besluttet også at renovere den administrative sektor. Således har man valgt at investere i CapNordic Workflow inkl. indkøbsordremodul til alle Pisiffik varehusene i Ilulissat, Aasiaat, Sisimiut, Maniitsoq, Nuuk og Qaqortoq.

Med 484 medarbejdere fordelt på fem forskellige konceptbutikker, i de seks største byer på den Grønlandske vestkyst, er Pisiffik Grønlands største privatejede virksomhed. Pisiffik er et datterselskab af Dagrofa A/S og står for driften af dagligvarebutikkerne Pisiffik og SPAR samt udstyrsbutikkerne JYSK, Pisattat og Torak Fashion.

Pisiffik koncernen er ejet af Dagrofa A/S, der med 72% har aktiemajoriteten, hvor Grønlands selvstyre ejer 27,5% og de ansatte 0,5%.

Med CapNordic Workflow med indkøbsordremodul, ser Pisiffik frem til en mere effektiv hverdag og dermed en mere økonomisk forretningsgang.