Klar til det papirløse samfund
Vores samfund er på vej til at tage et stort skridt ind i den elektroniske verden med de digitale strategier som det offentlige system vil indføre i 2015.

En aftale som regeringen har indgået ultimo august med kommunernes forening, KL og Danske Regioner, indeholder nemlig at al kommunikation mellem borgerne og det offentlige Danmark fra 2015 skal foregå papirløst.

KL-formand Jan Trøjborg påpeger vigtigheden i at få alle med i den digitale proces, heriblandt de ældre som kan tænkes at have udfordringer ved de nye metoder. Han mener at de borgere som har svært ved digitaliseringen, skal have mulighed for at kunne hente hjælp på enten borgerservice eller biblioteket.

”Den udfordring er borgerservice og biblioteker i Favrskov i fuld gang med at tage op”, siger borgerservicechef Tonny Olsen og Kultur og fritidschef Ulla Egeberg. Her vil personalet være klar på at hjælpe til selv-hjælp i IT, f.eks. i form at udstedelse af NemID eller hjælp til flyttemeddelelser.

Desuden samarbejder Favrskov Bibliotekerne med Ældresagen om længere og mere uddybende kursusforløb vedrørende IT. Her inviteres ældre, der ikke bruger computer og internet til at prøve det – og få lyst til mere.

CapNordic A/S har været klar til den digitale verden i mange år, da de for 14 år siden begyndte at levere totale softwareløsninger indenfor det papirløse kontor. De tilbyder elektronisk dokument- og fakturabehandling til danske såvel som internationale virksomheder, hvori deres produkt sortiment indbefatter scanning af fakturaer, kørselsbidrag, kontrakter og meget mere.

Læs om CapNordic Workflow 8.0

Kilde: favrskovbibliotekerne


Relaterede produkter:
CapNordic Workflow 8.0

CapNordic Workflow Moduler

CapNordic Workflow App

CapNordic Travel

CapNordic Documents