NeuroSearch i topform med

CapNordic Workflow
NeuroSearch, der er en ledende forskningsvirksomhed inden for biofarmaceutiske medicinalprodukter mod sygdomme i central-nervesystemet (CNS), har valgt at fremtidssikre deres virksomhed med CapNordic Workflow.

NeuroSearch beskæftiger over 200 medarbejdere i Ballerup i Danmark og Göteborg i Sverige, og har en markedsværdi på 4,5 mia. DKK.

NeuroSearch står i spidsen for udvikling af midler mod nervesygdomme som f.eks. Parkinsons og Alzheimers, og har næsten færdigudviklet midlet Huntexil® mod Huntingtons sygdom. Foruden Huntexil® er man også i fuld gang med at udvikle midler mod sygdomme såsom ADHD og skizofreni.

Hos NeuroSearch har man store forventninger til CapNordic Workflow, der skal hjælpe med at gøre NeuroSearch ledende indenfor effektivitet i administrationen, ligesom de er i forskningen af medicinalprodukter. Hos CapNordic A/S er vi stolte af samarbejdet med NeuroSearch og muligheden for at bidrage til helbredelsen af alvorlige sygdomme. Vi ser frem til et langt og produktivt samarbejde i fremtiden.