Mistillid til NemID
Netbank-indbrud forekommer i dag desværre hyppigere og hyppigere, hvilket medfører en dalende tillid til NemID blandt befolkningen. Desværre er det denne tillid der er alfa omega for digitaliseringen af den offentligt sektor. Dette mener Venstres IT-ordfører, Michael Aastrup.

Antallet af netbanksindbrud viser sig at være på samme højde som det var før indførelsen af NemID tilbage i 2010. Grunden til indførelsen af NemID var netop en måde at undgå sikkerhedsbrud, og for at skabe en mere digitaliseret hverdag. Dog, grundet disse indbrud daler tilliden til det digitaliserede samfund drastisk.

»Vores vision om at al kontakt med det offentlige skal være digital, kan ikke lade sig gøre hvis folk ikke har tiltro til systemet,« siger Michael Aastrup Jensen til Version2.

Undersøgelser viser at 85% fortsat har tillid til NemID.
Det er ikke blot NemID der er med til at styrke det digitale samfund.
Mange virksomheder er gået helt væk fra blandt andet papir-fakturaer og girokort, hvilket får en stor del til at foregå automatisk og online. CapNordic A/S tilbyder netop denne service til store som små virksomheder, og har gjort det i mange år. Og det er uden brug af NemID. Der er derfor ingen grund til mistillid.
Kunder hos CapNordic kan være helt sikre på overholdelse af regler samt diskretion ved afsendelse af fakturaer blandt virksomhedernes egne kunder.

Læs om CapNordic Workflow 8.0

Kilde: Berlingske Business


Relaterede produkter:
CapNordic Workflow 8.0

CapNordic Workflow Moduler

CapNordic Workflow App

CapNordic Travel

CapNordic Documents