Mobil fakturering
Flere og flere apps samt teleselskaber tillader betalinger over mobilen frem for med dankort. Det er tydeligt at fremtiden kommer til at bringe langt mere online betaling samt fakturering.

Det startede med køb af DSB-billetter på mobilen, og er derfra gradvist blevet udviklet til direkte dagligvare køb gennem mobilen.

Samsung, et af de største mobilselskaber i verden, har indgået aftale med Visa, hvilket ser ud til at være nøglen til fremskridtet.

Det vil ikke være en nem og direkte overgang, det vil kræve nye dankortterminaler med såkaldt NFC-teknologi, og ligeledes betyde at Samsung med NFC-moduler skal integreres med Visas betalings-app, payWave.

Det bliver umådeligt spændende at se hvor dette skridt vil føre resten af mobilselskaberne, samt andre typer køb, og selvfølgelig hvilken indflydelse det får på fakturering i de store virksomheder.

Online fakturering er naturligvis ikke en nyhed, men efterhånden et krav at virksomheder følger. Dette gælder både for at kunne være med på de store virksomheders markede, og ligeledes noget en virksomhed vil kunne mærke i forhold til effektivitetsniveauet, underforstået at det er en stærk teknologi og programmering der ligger bag.

CapNordic A/S har arbejdet inde for dette felt i mange år, og dette har et utal af store som små, danske såvel som internationale virksomheder kunne mærke. De har kunne drage nytte af at være med på noden inden for fakturering og har kunne mærke en stigning i deres effektivitetsniveau, og generelt en mere stabil og gennemsigtig fakturering.

CapNordic har netop lanceret deres nye og betydeligt mere innovative, intuitive samt logiske opgradering af det tidligere CapNordic Workflow 5.5, CapNordic Workflow 8.0. Denne spændende nye version er der allerede mange virksomheder der drager nytte af, og fortryder ikke opgraderingen.

CapNordic ser frem til flere opgraderinger hos allerede eksisterende kunder såvel som nye.

Læs om CapNordic Workflow 8.0

Kilde: Politiken


Relaterede produkter:
CapNordic Workflow 8.0

CapNordic Workflow Moduler

CapNordic Workflow App

CapNordic Travel

CapNordic Documents