Krisen hæmmer udviklingDen økonomiske krise har haft store konsekvenser på blot 5 år. Beregninger foretaget af The Economist fra en artikel i Berlingske Business Magasin, viser at udviklingen er sat mange år tilbage i flere lande.

Irland, Italien, Portugal og Spanien er blevet sat syv år eller mere tilbage, hvor Grækenland er sat hele 12 år tilbage. USA har selv mistet 10 års økonomisk udvikling. Beregningerne er vurderet ud fra syv indikatorer på økonomisk sundhed fordelt på Privatøkonomi, produktion og privatøkonomi og realløn og arbejdsløshed. Her er det børsmarkederne og aktieverdenen der bringer de dårlige nyheder.

Mange investorer må altså erkende at de ikke har haft nogen fortjeneste i over 10 år, og arbejdsløsheden truer, i Storbritannien værre end nogensinde i 17 år.

Selv i Danmark har krisen været mærkbar. Flere virksomheder og banker har måttet give op til den barske virkelighed. Heldigvis er der nogle virksomheder som har kunne holde sig opdateret og kunne følge udviklingen og dermed undgå store påvirkninger af krisen.

Heriblandt har CapNordic kunne holde krisen i skak på trods af de dårlige tider, med videreudvikling af deres populære produkter, eksempelvis den nyeste version af det elektroniske faktureringsprogram Workflow 8.0.


Kilde: Business


Relateret:
CapNordic Workflow 8.0

CapNordic Workflow Modules

CapNordic Travel