Kontinuerlig udvikling og integration

med CapNordic Workflow
ERP-systemet Microsoft Dynamics XAL, førhen Concorde XAL, er ved at blive udfaset. Denne udfasning skete ved at Microsoft stoppede nysalget af XAL d. 31. januar 2009. Siden hen har Microsoft også stoppet al udvikling og support af Dynamics XAL. Det betyder at der er mange små og mellemstore virksomheder som står over for en omskiftning.

For de virksomheder der anvender CapNordic Workflow sammen med Dynamics XAL, er alt som det plejer. Skulle virksomheden derimod have besluttet at skifte til et andet ERP-system, er dette heller ikke noget problem. CapNordic Workflow understøtter nemlig langt de fleste økonomisystemer. Det vil således blot være en mindre omkonfiguration der skal til, for at få virksomheden op at køre igen.

Ove K. Nielsen fra Navion, udtaler at de har haft kontakt med omkring 50 danske virksomheder som stadig anvender XAL, og derfor stadig har behov for support, sparring og optimering.

Hos CapNordic, supporterer vi stadig Workflow og det bliver vi ved med. Faktisk yder vi 24-timers support, til de kunder der ønsker det! Vi er ligeledes dedikerede til en stadig videreudvikling af Workflow, sådan at vi fortsat kan være på forkant med vores kunders behov.

For at imødekomme vore kunders behov, kan CapNordic Workflow udvides med en række moduler, som gør det nemt at udføre en række opgaver, såsom indlæsning fra Adobe PDF, læsning af TDC fakturaer, FIK/GIRO modul, konteringsoversigt, m.m.fl..