CapNordic A/S udvikler:

Workflow App til iPad og iPad mini
CapNordics smarte iPhone Applikation Workflow App fungerer nu også til iPad og iPad Mini.CapNordic Workflow, der førhen var begrænset til PC, blev udvidet til iPhone som Workflow App til manges store begejstring. Men nu kan CapNordic glædeligt berette at Workflow App ligeledes kan administreres fra iPad og iPad Mini. Workflow App giver brugeren en større frihed og råderum. Den er let at administrere, mindre tidskrævende og altid lige ved hånden.

Applikation giver brugeren mulighed for at modtage indgående fakturaer, godkende dem, kommentere dem og sende dem videre i flowet. Ydermere er der mulighed for at følge med i Log, Workflowet og Konteringen samt tilføje kommentarer til fakturaerne præcis som på PC. Og er der en printer i nærheden, kan applikationen forbinde sig til denne og hjælpe brugeren med at få fakturaren printet.

Vi forventer her hos CapNordic at mange kunder vil kunne mærke forskellen i at app’en ligeledes fungerer på iPad og iPad Mini, og vi forventer en hurtig integrering af Workflow App’en, både hos de virksomheder der allerede nu nyder fordelene ved CapNordic Workflow, men også nye klienter, der vil se dette innovative træk fra CapNordic som et nødvendigt gode - måden hvorpå virksomheder kan forstærke deres flow og holde det kørende med færre afbrydelser.

Vi forventer her hos CapNordic en hurtig integrering af Workflow App’en, både hos de virksomheder der allerede nu nyder fordelene ved CapNordic Workflow, men også nye klienter, der vil se dette innovative træk fra CapNordic som et nødvendigt gode - måden hvorpå virksomheder kan forstærke deres flow og holde det kørende med færre afbrydelser.

Kontakt din konsulent for yderligere information på produktet.Hent Workflow App >

Læs mere >

Relateret:
CapNordic Workflow 8.0 <

CapNordic Workflow Modules

CapNordic Travel
Scan koden og hent Workflow App