Greenland Contractors inde i varmen med CapNordic Workflow
Greenland Contractors startede tilbage i 1952 ud med at bestå af seks entreprenørfirmaer og var den gang kendt som Danish Arctic Contractors I/S (DAC). De ønskede at være med i kampen om de store amerikanske entreprenørvirksomheder om byggeopgaver på både Sondrestrom Air Base og Thule Air Base i Grønland.

De seks entreprenørfirmaer var: Christiani & Nielsen A/S, Højgaard & Schultz a/s, A. Jespersen & Søn A/S, Kampmann, Kierulff & Saxild A/S, Monberg & Thorsen A/S og Saabye & Lerche A/S.

I 1985 gik Grønlands hjemmestyre ind i samarbejdet, og da besluttede DAC og Greenland Resources A/S at etablere Greenland Contractors I/S (GC) med det mål at gennemføre service og vedligeholdelseskontrakter for US Air Force på baserne på Grønland.

Nu står Greenland Contractors for den daglige drift af Thule Air Base i Grønland. Denne drift omfatter alt fra veje, transport, boliger til værksteder, hospital og fritidsaktiviteter. I bund og grund alt der skal til for at få basens og alle de ansattes dagligdag til at fungere og hænge sammen.

Når dette er sagt, er det derfor den rette beslutning for Greenland Contractors at indgå samarbejde med CapNordic A/S og integrere CapNordic Workflow i deres faktureringsprocesser.

En hverdag der skal fungere på kryds og tværs af nationaliteter behøver et workflow der er automatisk og velfungerende som CapNordic Workflow. CapNordic Workflow vil bringe en overskuelig og intuitiv regnskabsføring til Greenland Contractors. På denne måde vil de kunne fokusere på de ting som er vigtige i hverdagen og vigtige for deres ansatte.

CapNordic A/S er glade for at kunne byde Greenland Contractors velkommen, og ser frem til et langt og godt samarbejde.

Greenland Contractors


Relaterede produkter:
CapNordic Workflow 8.0

CapNordic Workflow Moduler

CapNordic Exchange Gateway

CapNordic Travel

CapNordic Documents