GN Store Nord, udvider deres software løsning

hos CapNordic
Den førende producent indenfor headsets, GN Store Nord, som i længere tid har haft et samarbejde med CapNordic A/S, valgte for nyligt, at udvide deres nuværende softwareløsning.

CapNordic Workflow med firmaets nyeste produkt CapNordic Travel. GN Store Nord havde allerede benyttet et lignende afregningsprogram under andet firma, men ønskede at samle alle softwareprodukterne under CapNordic A/S for at gøre arbejdsgangen lettere for medarbejderne og undgå forvirring.

Da mere end 95% af GN's salg foregår i udlandet, betyder dette også, at der er rigtig mange forretningsrejser at tage i løbet af et år og endnu flere rejsebilag at holde styr på. Dette mente CapNordic A/S at have en løsning på. Med deres nyeste software program CapNordic Travel, kan virksomheder let og overskueligt få overblik over firmaets forbrug og konti samt lave statistikker og beregninger af deres økonomi løbende.

Ligesom CapNordics andre produkter, så foregår hele processen i CapNordic Travel også elektronisk, dvs. at hver transaktion en medarbejder foretager på firmakortet under en forretningsrejse bliver registreret elektronisk og separat. Med CapNordic Travel kan GN Store Nord se frem til et produkt der vil lette de ansattes hverdag og give dem et bedre overblik over rejseafregninger og ikke mindst forære dem mere tid i løbet af en travl arbejdsdag.