CapNordic A/S

Globale løsninger
Grænsen for morderne danske virksomheders aktiviteter går ikke længere ved Femern-bælt, Øresund eller Tønder. Globaliseringen er uundgåelig og omfatter alle som ønsker vækst og fremgang. Den stigende udviskning af landegrænserne stiller krav om tilpasning og samarbejde.

Det er netop hvad CapNordic er bedst til. Vi sætter os ind i kundernes problemstilling, og sørger for at tilpasse og skræddersy løsninger til lige netop deres organisation. Hos CapNordic A/S foregår al implementering af vores produkter ved personlig kontakt og vejledning. En række indledende møder sørger for at vi er på bølgelængde med kundens behov og ønsker. Denne arbejdsform gør os stærke i forhold til udfordringen ved at implementere løsninger i andre lande, og ikke mindst hos virksomheder der spreder sig over flere landegrænser. Vi tilbyder kort sagt individuelle løsninger på globalt niveau.

Ud over evnen til tilpasning, styrkes vores globale forhold ved at vi har mange års erfaring med at implementere løsninger udenfor Danmark. CapNordic har kontrakter i mere end 20 lande, fra Norden til Nordamerika. Læs bl.a. vores casestory om hvordan vi har hjulpet en stor dansk virksomhed med virke i flere nordiske lande.

Læs mere om CapNordic's produkter og løsninger ved at følge henvisningerne til højre eller se produkter generelt.