F & H of Scandinavia implementerer nordisk løsning med

CapNordic Workflow
F & H of Scandinavia er Skandinaviens største producent og distributør af køkkenudstyr, porcelæn, glas, husholdning og interiørprodukter. Med en årlig omsætning på 250 millioner kr. og mere end 8.000 varenumre på lager i flere lande, havde de brug for en fleksibel og holdbar løsning til håndtering af fakturaer og bilag.

Det har de fået med CapNordic Workflow, som netop er blevet implementeret som en nordisk løsning lige efter deres behov. Den nordiske løsning gør det muligt for F & H at samle alle fakturaer fra deres udenlandske kontorer i Danmark. Scanningen foregår lokalt i udlandet og sendes automatisk til Danmark hvor resten af workflowet styres. Det giver en stor fordel i deres behandling af faktura, da det hele kan klares et sted.

Implementeringen af CapNordic Workflow til F & H var speciel fordi selve indscanningen foregår i helt andre lande end resten af workflowet, alligevel forløb det uden problemer. Der bliver holdt ekstra godt øje med netop F & H's implementering da den er banebrydende på sit område og indtil videre kører det perfekt.