Ét

CapNordic Workflow

er nok
I takt med at udviklingen går hurtigere og hurtigere, og virksomhederne bliver større og større, får de ældre ERP-systemer svært ved at følge med. Det er nemlig dyrt og svært at opgradere de gamle enkeltstående ERP-løsninger, konkluderer Ray Wang, ledende analytiker hos Constellation Research. Derfor vælger flere og flere virksomheder at anvende en todelt ERP-løsning.

Med CapNordic Workflow til fakturabehandling, er det ligegyldigt hvor mange ERP-løsninger Deres virksomhed har. For hos CapNordic tror vi på kompatibilitet og fleksibilitet, sådan at vores produkter kan tilpasses præcis den enkelte kundes behov og ERP-system(er). Har Deres virksomhed en todelt ERP-løsning tilpasses Workflow blot til at interagere med virksomhedens systemer. Alt dette i blot én software-løsning.

Fordelen med en todelt ERP-løsning er blandt andet at det er lettere og billigere at tilpasse et sekundært system i underafdelinger rundt om i verden, frem for at skulle tilpasse ét stort system. Endvidere er det også hurtigere at udrulle et sekundært system og dermed imødekomme nye og evigt skiftende forretningskrav.

I undersøgelsen "Q1 2011 Software Insider Next Gen IT Leader Survey" svarer 48 % af respondenterne at de overvejer en todelt ERP-strategi. Årsagerne til denne voksende interesse for todelte ERP-systemer angives som mangel på innovation og fleksibilitet samt eventuelle geografiske og lovmæssige krav.

Med CapNordic Workflow kan fakturaer og bilag fra flere virksomheder nemt indarbejdes i ét system, der samtidig kan interagere med alle de store ERP-systemer på markedet, såsom SAP, Scala, Visma, Baan og Navision m.fl.. Og dette vel at mærke, uafhængigt at den geografiske afstand, alt hvad der kræves er en internetforbindelse.


ComputerWorlfRelateret:
CapNordic Workflow

Workflow Moduler

Exchange Gateway

Email Modul