Velkommen til den digitale verden
Som CapNordic har gjort i flere år, skal resten af Europa nu lige såvel i gang med arbejde udelukkende med elektroniske fakturaer.

CapNordic A/S har gennem de sidste 10 år arbejdet med elektroniske fakturaer, og har gjort adskillige, store som små, virksomheder mere effektive og miljøvenlige.

De offentlige myndigheder har i løbet af de sidste år alle skiftet til elektroniske fakturaer. Der er dog stadigvæk nogle der fortsat arbejder med papirfakturaer.

Men det skal der gøres noget ved. En europæisk brancheforening, European E-invoicing Service Providers Association (EESPA), blev etableret d. 6. November 2011, med formålet at støtte Europakommisionens flagskibsinitiativ ”En digital dagsorden for Europa”. Her er missionen at gøre elektronisk fakturering til gældende praksis inden år 2020. Hertil vurderes at et skift fra papirfakturaer til e-fakturaer vil give besparelser på ca. 240 mia. EUR på en periode på blot 6 år.

I går, d. 22. November 2012, blev EESPA’s mål og formål ratificeret. De forestiller sig at nå deres mål ved blandt andet at:

• fremme interoperabilitet og skabe et interoperabelt økosystem
• anbefale og støtte bred anvendelse af e-fakturering
• engagere sig i den offentlige politiske debat

Esa Tihilä som netop er blevet valgt som formand for den nystiftede europæiske e-fakturerings-forening ved foreningens første ordinære generalforsamling i Bruxelles, siger:

"E-fakturering er et utroligt stærkt værktøj i den nuværende økonomi. Det gør det muligt for organisationer at styre deres omkostninger, styrke relationerne til leverandører og forbedre driften. Europa har brug for at blive forenet af fælles regler og handelsordninger. Europa-Kommissionen ønsker at se e-fakturering som den fremherskende metode til fakturering i 2020, og jeg ser frem til at støtte dette mål som formand for EESPA ".

Europa 2020-strategien indeholder visionen om en mere konkurrencedygtigt europæisk markedsøkonomi for det 21. århundrede, da det er altafgørende at kunne udnytte de økonomiske og sociale fordele, et digitalt samfund giver.

CapNordic A/S er klar, og har været klar i 10 år, til det papirløse kontor og den digitale verden. CapNordic leverer totale softwareløsninger indenfor det papirløse kontor, og tilbyder elektronisk dokument- og fakturabehandling til danske som internationale virksomheder, hvor over 100.000 brugere allerede benytter de systemer. Deres produkt sortiment indbefatter scanning af fakturaer, kreditorbilag, kontrakter, kørselsbilag, rejseafregninger timesedler m.m.

Læs rapporten: "Reaping the benefits of Electronic Invoicing for Europe"

Kilde: Udbudsmedia


Relaterede produkter:
CapNordic Workflow 8.0

CapNordic Workflow Moduler

CapNordic Exchange Gateway

CapNordic Travel

CapNordic Documents