DIBS indgår samarbejde

med CapNordic
Nordens førende udbyder af digitale betalingsløsninger, DIBS A/S, har valgt at fremtidssikre deres infrastruktur med CapNordic Workflow.

DIBS A/S blev stiftet i 1998, og har dermed været med lige fra internethandelens barndom. I 2006 fusionerede DIBS med DebiTech, og er i dag ubestridt førende i norden med over 13.000 kunder i mere end 17 lande. Endvidere har DIBS 56 medarbejdere, fordelt på kontorer i hhv. København, Stockholm, Göteborg og Oslo. For en virksomhed i denne størrelse, med samme geografiske spredning, var valget af CapNordic Workflow åbenlyst.

Med CapNordic Workflow kan de forskellige kontorer nu arbejde sømløst sammen, og er ikke længere begrænsede af geografiske afstande, tid eller penge. Et bilag eller en faktura kan således indscannes i Olso, og være i København hos regnskabsafdelingen på sekunder, uden at det koster andet end en internetopkobling.

Med de mange kunder der betjenes hver dag, og fakturaer der sendes og modtages, er CapNordic Workflow en optimal samarbejdspartner, der sørger for at fakturaerne er tilgængelige og betalt til tiden. Endvidere har DIBS fået implementeret kontraktstyring i Workflow, således at opslag, redigering og fakturering til kontrakter kan ske sømløst fra Navision eller Workflow. Derned er der lagt op til et optimalt år 2011.