Den helt rigtige løsning

- før og nu
Elektronisk fakturahåndtering er efterhånden blevet så udbredt at det ikke længere, er en nyhed. Det betyder en forsat reducering i de fysiske papirfakturaer, der i stedet digitaliseres, håndteres og dokumenteres elektronisk.

Det har CapNordic vidst - i lang tid – og skiller sig ud fra mængden gennem deres populære løsning Workflow til virksomheder, der vil bruge tiden på andre ting end håndtering af fakturaer.
CapNordic Workflow er en gennemarbejdet løsning, der tager højde for den enkelte virksomhed og dennes behov.

Vi ved, hvor vigtigt det er at forstå at virksomheder ikke er ens, og derfor ikke skal have den helt samme løsning. Derfor kommer vi ud til vores klienter for at se hvem de er og hvad de har brug for, så vi bedst muligt kan sætte løsningen op gennem Workflow og de tilhørende moduler vi tilbyder.

Fakturaerne overdrages ikke til CapNordic, men bliver hos virksomheden. Løsningen skaber ganske enkelt rammerne, der gør det muligt for virksomheden nemt at forstå og følge med i fakturaflowet, og reducerer tiden det kræver for at holde bogholderiet opdateret gennem scanning og digitalisering af alle fakturaer.

CapNordic har fingeren på pulsen og skaber hele tiden nye løsninger samt forbedrer de eksisterende. Mange virksomheder ser allerede fordelen ved et samarbejde med CapNordic, og de bliver kun flere.


Relaterede produkter:
CapNordic Workflow 8.0

CapNordic Workflow Moduler

CapNordic Workflow App

CapNordic Travel

CapNordic Documents