Dansteel

ny kunde hos CapNordic A/S
DanSteel A/S er et nyt firma, som er baseret på mange års erfaring. Firmaet blev etableret i 2002 i fortsættelse af Det Danske Stålvalseværk A/S, som blev grundlagt i 1940. DanSteel har en årlig produktion på ca. 505.000 tons stål, som fortrinsvis afsættes til de nordeuropæiske lande. Værket har desuden egen havn med tilknytning til lokalbanen og beskæftiger 383 medarbejdere med en netto omsætning på 2,2 milliarder kr.

For nyligt valgte DanSteel A/S at investere i en CapNordic Workflow løsning. DanSteel valgte CapNordic Workflow bl.a. på grund af vores erfaring med integration i SAP og vores evne til at tilpasse Workflow, så det passer ind i DanSteels tekniske setup. I løsningen til DanSteel er der lagt vægt på et intuitivt design og en høj brugervenlighed. Systemet er yderst fleksibelt og kræver et minimum af vedligeholdelse.

Efter implementeringen af CapNordic Workflow vil brugerne hos DanSteel nu opleve, at de modtager besked om fakturaer til godkendelse via e-mail. I CapNordic Workflow godkendes, konteres og behandles fakturaerne elektronisk, før de sendes til bogføring i det interne økonomisystem. Med implementeringen af CapNordic Workflow kan DanSteel derfor se frem til at hæve sit effektivitetsniveau i faktureringsprocessen betydeligt.